Black Forest - 2,5L

Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Vihreään sävytetty uusi syvän musta seinämaalisävy

The new black on the block .. or is it a velvety dark green? It's a black with green panache and it's simply beautiful for adding drama anywhere in your home. Looks fantastic teamed up with Cool Copper Frensheen!


Ylellinen ja laadukas sisäseinämaali - kalkkimaali, jolla maalaat seinäpinnat kauniin mattapintaisiksi 2,5L astian riittoisuus noin 36m2:lle riippuen maalattavasta pinnasta. Pyyhittävä, turvallinen ja kestävä lopputulos, seinämaali myös lastenhuoneisiin. Soveltuu ruiskumaalaukseen ja kalustemaalaukseen. Kestävä Chalk Wall Paint on virallisesti valmistajan testaama myös lattian maalauksessa!

Ohje lyhyesti: maalaa vain puhdasta ja kuivaa pintaa, 1-2 kerrosta. Anna kuivua vähintään neljä tuntia ennen kuin voit kävellä maalatulla pinnalla (ei kengillä). Varo tuoretta maalipintaa vielä viikon ajan maalauksesta. Ethän käytä lattian puhdistuksessa voimakkaita pesuaineita, naarmuttavia puhdistusvälineitä tai höyrypuhdistusta. Jos maalipintaan tulee naarmu tms, paikkamaalaus on normaali tapa huoltaa maalattua pintaa.