Puukoriste - 0126 5/pakk. 70x30mm

Puukoriste - 0126 5/pakk. 70x30mm

Ei varastossa
Toimitusaika: 3 - 7 päivä(ä)

Kuvaus


Tämä WoodUbend-lista olisi upea lisä mihin tahansa askarteluun tai projektiin.

Jäähtyneenä WoodUbendIlla on kaikki puun ominaisuudet: ne voidaan hioa; värjätä; sahata; maalata; porata; naulata; jne. Lämmön myötä listat kuitenkin muuttuvat taipuisiksi, taipuisiksi ja muokattaviksi, jolloin niitä voidaan venyttää, muotoilla ja levittää mille tahansa pinnalle, olipa muoto kuinka monimutkainen tahansa.

Lämpiminä WoodUbend-listat on helppo leikata ja kiinnittää liimalla projekteihin.

Voit käyttää lämpöpistoolia, hiustenkuivaajaa tai parilalla lämmittääksesi. Se on yksinkertaista ja hauskaa! Kuumentaminen tarkoittaa, että muotti muodostaa erittäin vahvan sidoksen pintaan, johon se levitetään. Se tarkoittaa myös, että jos lämmität sen uudelleen, ja uudelleen , jäähtyy nopeasti, voit irrottaa ja kiinnittää muottisi uudelleen tuntikausia tai jopa päiviä sen kiinnittämisen jälkeen. Mikä voisi olla helpompaa?

Kaikki WoodUbend-tuotteet on suunniteltu tuomaan yksilöllistä silausta luovaan projektiisi. Suuremmat listat sopivat suuriin projekteihin, kuten huonekalujen kierrätykseen. Pienemmät mallit parantavat varmasti askarteluprojektiasi omalla yksilöllisellä tyylilläsi.

Lisätietoja tuotteesta

WoodUbend
WoodUbend Listat ovat koristeellisia puisia listoja, joilla on ero. Jäähtyneenä niillä on kaikki puun ominaisuudet ja niitä voidaan hioa, petsata, porata, työstää, maalata – oikeastaan ​​mitä tahansa voit tehdä puulla, voit tehdä WoodUbendillä. Kuumenna puulistat ja ne taipuvat, venyvät ja voidaan jopa viipaloida askarteluveitsellä. Laadukkaalla puuliimalla puulistat voidaan kiinnittää lähes mihin tahansa pintaan. WoodUbend -listat ovat saatavilla laajalla valikoimalla malleja, mukaan lukien koristeet