Puukoristeet - 2000 - Perhonen - n.17cm

Puukoristeet - 2000 - Perhonen - n.17cm

Varastossa

Kuvaus


Tämä WoodUbend-lista olisi upea lisä mihin tahansa askarteluun tai projektiin.

WoodUbend-tuote. Jäähtyneenä WoodUbend-listalla on kaikki puun ominaisuudet: ne voidaan hioa; värjätä; sahata; maalata; porata; naulata; jne. Lämmön myötä listat kuitenkin muuttuvat taipuisiksi, taipuisiksi ja muokattaviksi, jolloin niitä voidaan venyttää, muotoilla ja levittää mille tahansa pinnalle, olipa muoto kuinka monimutkainen tahansa.

Lämpiminä WoodUbend-listat on helppo leikata ja kiinnittää liimalla projekteihin.

Voit käyttää lämpöpistoolia, hiustenkuivaajaa tai parilalla lämmittääksesi. Se on yksinkertaista ja hauskaa! Kuumentaminen tarkoittaa, että muotti muodostaa erittäin vahvan sidoksen pintaan, johon se levitetään. Se tarkoittaa myös, että jos lämmität sen uudelleen, ja uudelleen , jäähtyy nopeasti, voit irrottaa ja kiinnittää muottisi uudelleen tuntikausia tai jopa päiviä sen kiinittämsen jälkeen. Mikä voisi olla helpompaa?

Kaikki WoodUbend-tuotteet on suunniteltu tuomaan yksilöllistä silausta luovaan projektiisi. Suuremmat listat sopivat suuriin projekteihin, kuten huonekalujen kierrätykseen. Pienemmät mallit parantavat varmasti askarteluprojektiasi omalla yksilöllisellä tyylilläsi.