Tuff Top Coat viimeistelypinnoite 500 ml, matta

Varastossa
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Tuff Top Coat on uusi mattapintainen viimeistelypinnoite, jonka ominaisuudet antavat kestävän pinnan keittiökaapeille, kaapeille, pöydille, puulattioille ja muille kovapintaisille ja lisäpinnoille.

Tuff Top Coat Finishing Coating on testattu ranskalaisella tuotteella, ja sille on myönnetty ISO 11998 -luokan märkä proliferation-luokka, mikä tarkoittaa, että se kestää hyvin hankaamisen ja pesun.

Tuff Top Coat on suunniteltu erityisesti parantamaan kulutuksen kestoa ja tarjoamaan lisäsuojaa paljon käytetylle kerrokselle, kuten pöytäpinnalle ja.

Sisä- ja ulkokäyttöön sopiva upea tuote on todella monipuolinen ja sitä voidaan käyttää maalattujen pintojen, sisäisten puulattioiden ja huokoisten pintojen, kuten betonin, ehjän laatan ja tiilien päällä.


Kuten muutkin ranskalaiset tuotteet, Tuff Top Coat on ilman lisättyjä VOC:ita ja sille on myönnetty EN71-3-standardi, joten se kestää kovaa kulutusta ja sopii lasten lelumaalaukseen.

Monipuolinen Tuff Top Coat soveltuu käytettäväksi Frenshee-metallijauheen kanssa.


Tuff Top Coat saavuttaa täyden kovuutensa 16 tunnissa. Vesijohtoinen, ei sisällä UV-suojausta.


KÄYTTÖOHJEET: Vähintään kaksi ohutta kerrosta on suositeltavaa levittää tavallisella, tasaisella ranskalaisella harjalla tai sienellä, jossa on 30 minuutin - 1 tunnin kuivausväli olosuhteista riippuen. Jos pintaa työstettävä liian kuumana (auringossa) tai kylmänä tai liian paksuna, pinnalla voi olla epätasaisuutta, kuten jälkien harjaamista. Kasta sieni ja purista ylimääräinen neste pois ja pyyhi pinta tasaisella vaakasuoralla vedellä. Anna sen kuivua ohjeiden mukaisesti ja toista. Huomaa myös, että pinnoite korostaa pintauria ja reikiä enemmän kuin mattamaalia. Kokeile ensin esimerkiksi huomaamattomassa paikassa miten pinnoite vaikuttaa sävyyn ja pintaan.

Tuff Top Coatilla käsiteltyjä ulkokalusteita suositellaan varastoitavaksi talveksi sisätiloihin.

Pinta saavuttaa täydellisen kovuutensa 16 tunnin kuluttua. Al Fresco- tai Lazy Range -maalit voidaan lisätä 48 tunnin kuluttua kuivausvälin 4h-kerrosten ohjeiden mukaisesti.


TTC on vesipohjainen, raskas tiivistysaine, jossa on tasainen mattapinta. Kestävä, lisääntynyt lämmönkestävyys, se tarjoaa erittäin kestävä, suojaava pinnoite keittiön kaapit, työtasot, pöydät ja puulattiat sekä pystysuora tiivistys Huokoiset pinnat, kuten betoni, liimaamaton laatat ja tiiliä. SEN Ympäristöystävällinen koostumus, ISO 11998 Class 1 Märkäkuorintaluokitus, EN71-3-vaatimustenmukaisuus ja ei lisättyjä voc-yhdisteitä, tarkoittaa, että se on täydellinen lasten leluille.

Käytä sitä sinetöidäksesi ranskalaisen alkuperäisen käsityöläisvalikoiman, jossa halutaan kova mattavaihtoehto vahalle, tai sekoita metallisten frenshenien kanssa.

SOVELTUU SISÄLLE JA ULOS KÄYTTÖÖN. Kaksi kerrosta suositellaan 30 minuutin välein ja anna kuivua16 tuntia täydelle kovuudelle! Ihana!
Saatavana 500 ml: n pullossa, mutta mustalla etiketillä!