Vaha 400 ml- harmaa kalustevaha - Defining Wax

Varastossa
Toimitusaika: 3 - 7 päivä(ä)

Kuvaus

Harmaa - upea vaha valkoisella tai vaaleilla sävyillä maalatun viimeistelyyn. Kevyt sävy nostaa esiin puun leikkaukset ja uurteet ja suojaa samalla maalipintaa. Voit käyttää värillisiä vahoja luomaan patinaa myös vahallisen maalin kanssa.

Kokeile vaaleaan puupintaan harmaata vahaa - saat kelomaisen, kauniisti harmaantuneen pinnan, joka jättää puunsyyt näkyviin.

Paras ja käytännöllisin tapa levittää vaha on aina vahasivellin. Sen harjakset vievät vahan kalusteen nurkkiin, koloihin ja koristeisiin helposti. Vahasivellin on nopea ja vaivaton tapa levittää vaha kaikenlaisiin pintoihin. 

Frenchic-vaha on turvallinen, luonnonmukainen tuote, jossa ei ole myrkkyjä tai voimakasta hajua. Mainio tuote puisten huonekalujen käsittelyyn, nopea ja helppo levittää, antaa upean viimeistellyn lopputuloksen Frenchic-tuunauksillesi.

Vahan kuivuminen kestää yleensä 30-45 minuuttia. Joissakin huonekaluissa perusteellinen kuivuminen voi kestää pari päivää. Kaikki vahat kuluvat käytössä - uudelleenvahaus kannattaa suorittaa tarvittaessa. Vaha on aina tarkoitettu sisäkäyttöön.

Unohda paksut ja tahmeat - pahalta tuoksuvat vahat ja kokeile mehiläisvahapohjaista Frenchic vahaa. Ihastut sen koostumukseen ja ohuisiin vaha kerroksiin.

Anna vahan kuivua vähintään 45 min ennen kiillotusta. Pese vahasivellin miedolla saippualiuoksella ja lämpimällä vedellä. Ainesosat: Beewax, Carnauba wax, Isoparaffin.

Tämä Frenchic-tuote on EN71:3-sertifioitu; eurooppalainen Toy Safe -standardi.

Frenchic Furniture Wax has no hidden nasties and is an all natural, non-petroleum based wax, with no horrible odour. It is simply fabulous for transforming your wooden furniture. Quick and easy to apply, a fantastic finish to your Frenchic designs. It has also gone through rigorous testing to be certified child safe (EN 71:3).